8 прилики между жената и биткойн

На днешния празник на жените, решихме да подходим с нужното уважение към всички крипто-дами и същевременно да не изневерим на веселия си нрав, а тази комбинация от причини роди и следните:

8 ПРИЛИКИ МЕЖДУ ЖЕНАТА И BITCOIN:

  1. Първата – и може би най-голяма  – прилика е, че създателят им е неизвестен. Има много слухове и теории на конспирацията. Наричат го с различни имена. Някои даже смятат, че не е бил един създател, а цяла група…но мистерията си остава. А създателят – и на жените, и на първата криптовалута – си остава неизвестен.
  2. Независимо от това, че не сме сигурни нито кой е създал Жената, нито кой е автора на биткойн, всички ние го боготворим – заради това, което е създал. И в двата случая…
  3. И жените, и криптовалутите са пълна мистерия. За тези, които вярват само на слухове и по двете теми. И се страхуват да навлязат надълбоко…
  4. Ако не си влюбен в тях (жена или Bitcoin), никога няма да ги разбереш истински.
  5. Колкото и да си мислиш, че ги разбираш – грешиш.
  6. Всеки, който се смята за голям експерт по темата, след време разбира, че има и по-големи експерти от него.
  7. Тези, които най-малко ги разбират – най-много говорят за тях. А истинските професионалисти споделят само в тесен кръг…
  8. Бъдещето е в тях.

Надяваме се, да приемете горния текст с нужното чувство за хумор.

Надяваме се също и да сме ви усмихнали – поне малко.

Ако ви е хрумнала друга прилика между жените и криптовалутите – ще ни е интересно да я споделите с нас като коментар тук!

А сега и нашата…

ОСМОМАРТЕНСКА ИЗНЕНАДА

Днес – и само днес – първите ОСЕМ дами, които се регистрират за нашето обучение „ВЪВЕДЕНИЕ В КРИПТОВАЛУТИТЕ И КРИПТОТЪРГОВИЯТА“ ще получат 25% отстъпка от цената! Тоест, вместо 80 лв ще заплатите само 60 лв.

Надявам се това също да направи деня ви по-празничен.

И не забравяйте – само ПЪРВИТЕ осем!

(Ако не се интересувате лично, може би ваша приятелка е по-подходящ кандидат – споделете го с нея! Докато не са ви изпреварили…)

За Natoshi Sakamoto 33 Articles
Казвам се Пламен Петров и съм основател и автор на Kriptonomika.com - а псевдонима Натоши Сакамото избрах като леко намигване, но и признание към легендарния създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto.