Airdrop на безплатни XLM токъни за $125 милиона

BLOCKCHAIN ДОБАВИХА STELLAR В СВОЯ ПОРТФЕЙЛ И РАЗВЪРЗАХА КЕСИЯТА

Популярният крипто-портфейл  BLOCKCHAIN.com  добави пълна поддръжка на Stellar (XLM) и обяви airdrop на XLM на стойност 125 милиона щатски долара. Новината беше обявена вчера в специален блог пост.

Разбира се, въпросните токъни ще бъдат раздадени само на клиентите на този wallet. Към момента BLOCKCHAIN.com има над 30 милиона потребители, но от настоящия airdrop  се очаква да привлече не само хиляди нови почитатели на Stellar, но и клиенти на портфейла.

Stellar (XLM) е едва четвъртия крипто актив, който можете да съхранявате в портфейла на BLOCKCHAIN.com – досега това се предлагаше само за Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) и Ethereum (ETH).

За да се регистрирате за безплатното раздаване на XLM е достатъчно просто да въведете своя e-mail адрес на тази страница, след което ще получите и съобщение за потвърждение, че сте в списъка на чакащите.

Ако още нямате регистрация в BLOCKCHAIN.com – можете да го направите тук. (Съветът ни е да побързате – навалицата сигурно е голяма!).

Преди време ви разказахме какво представлява стратегията за популяризиране на крипто чрез Aidrop. Обикновено тя се прилага за съвсем нови криптовалути, но не са изключение и airdrop-и като този, които целят да промотират вече утвърдена криптовалута, но на нова борса или крипто-портфейл.

Stellar (XLM) е шестата по пазарна капитализация криптовалута към момента и съществува още от 2014-та година.

По функция XLM е доста близка до XRP (мнозина ги считат и за директни конкуренти) и в това няма нищо случайно. Един от основателите на Stellar е Джед МакКалеб (Jed McCaleb), който първоначално създава Ripple през 2011-та, но през 2013-та напуска и година по-късно стартира нов проект – Stellar Development Foundation.

Ripple и Stellar имат една и съща цел – да наложат своята нова, по-добра система за финансови транзакции – но и доста различия в постигането й.

През последната година и двата проекта се развиват доста устойчиво и разширяват влиянието си. За инвазията на XRP ви разказахме във вчерашната публикация, но днешната новина ни показва, че Stellar не мисли да се предаде лесно.

Стратегическите партньорства на Stellar също не са за подценяване, а добавянето им в BLOCKCHAIN.com е голяма стъпка в правилната посока.

Няма да се изненадаме ако това се отрази рязко и на цената.

За Natoshi Sakamoto 33 Articles
Казвам се Пламен Петров и съм основател и автор на Kriptonomika.com - а псевдонима Натоши Сакамото избрах като леко намигване, но и признание към легендарния създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto.